Remppahommia ja p*rkeleesti stressiä

Hohhoi, blogin päivityksestä onkin taas vierähtänyt tovi. Mulla on ollut tässä nyt toukokuusta lähtien koko ajan kauhea säpinä päälle ja välillä tuntuu, että mitään ei kuitenkaan saa aikaseksi.

Säpinäntäytteinen alkukesä pähkinänkuoressa:

  • Me käytiin Santun kanssa Pargassa, Kreikassa, juhlimassa mun synttäreitä. Siitäkin tulee varmaan joku kuvaspämmipostaus kun saan vähän rauhoituttua.
  • Me muutettiin Santun kanssa Helsinkiin, Laajalasaloon!
  • Laajasalon kämppä vaati pientä pintaremppaa yläkertaan – vanhat tapetit pois ja maalia pintaan sekä uuden laminaattilattian asennus. Keittiöön hankitaan uusi hella, liesituuletin ja pakastin. Myös tasot olisi tarkoitus vaihtaa joskus.
  • Sain opparin valmiiksi ja valmistuin tradenomiksi, jee! Ja vähän jopa aikataulusta edellä, nimittäin kolmessa vuodessa.

Eli tässä on nyt aika monta uutta lehteä kääntynyt elämässä eteenpäin, ja pikkuhiljaa alkaa tämä remppasotku selviämään. Toukokuun lopusta tämän kuun alkuun oikeastaan kaikki illat meni opparin pusertamisessa, joten rempalle ei jäänyt aikaa. Yläkertaan ei ole voinut viedä kalusteita ennen uutta lattiaa, joten koko kämppä on edelleen kuin pommin jäljiltä.

Nyt mulla olisi vihdoin vapaa viikonloppu aikaa asentaa rauhassa työhuoneiden lattiat ja maalata seinät. Klassisesti jalkalistat puuttuvat varmaan vielä 10 vuotta, mutta se on sen ajan murhe – pääasia, että saadaan laminaatit lattialle ja maalit seinälle.

Sänky pääsi vihdoin makkariin. Makkarin ikkunasta on kiva näkymä takapihan puutarhaan ja puistoalueelle.

Sitten kun remppa on ohi, voin keskittyä stressaamaan valmistujaisia. Kesäkuun lopussa on sukulaisvalmistujaiset, ja kun saan takapihan kuntoon ja pation rakennettua, pidän tupari-/valmistujais-/kesäbileet – on tää elämä yks työmaa.

Sovittelin postin tuomaa tradenomilakkia – vähän liian iso koko tuli tilattua, mutta menkööt.

Herättikö postaus ajatuksia? Kommentoi jotain! :)