Siis mikä blogi? Onks mulla sellanenkin?

Mun Google Keepistä löytyy neljä kilometriä pitkä lista postausaiheista, jotka odottaa toteutusta / kirjoittajaa / selkärankani maagista löytymistä – ainakaan nyt näillä huudeilla ei sitä ole näkynyt.

Mulla on ollut vähän identiteettikriisi blogin kanssa – ihan sama mitä kirjoitusta tänne luonnostelen, kaikki korrekti teksti kuulostaa jotenkin teennäiseltä kiiltokuvapuheelta ja mainostekstiltä, ja taas rennot ja “hassunhauskat” tekstit tuo mieleen 30 Rockin legendaarisen sketsin.

No, lyhyesti kuulumiset viimeisen blogipostauksen jälkeen:

  • Kävin uudelleen Berliinissä, oli kivaa ja hienoa ja parasta, ja haluan varmaan ensi kesänä taas uudelleen.
  • Kävin Amsterdamissa, puolet ajasta satoi vettä ja olin kipeänä ja elämä oli hankalaa. Kaupunkina ihan ok, mutta eipä siellä pössyttelemättömälle ollut museoiden lisäksi kauheasti tekemistä. (Kansikuva napattu Amsterdamista.)
  • Laajasaloon on asetuttu hyvin ja tykkään ihan hulluna alueesta ja taloyhtiöstä. Ainoa miinuspuoli tässä keississä on nyt se, että työmatka Nurmijärvelle kestää lähes tunnin suuntaansa, joten työpäivän jälkeen ei tee mieli lähteä kaupungille puuhastelemaan, jonka johdosta jo nyt näivettynyt sosiaalinen elämä on kuihtunut entisestään.
  • Syksy, jee! Saa sienestää ja lehdet putoilee puista ja on tosi nättiä. Keräsin ämpärillisen suppilovahveroita, joista en sitten jaksanutkaan tehdä mitään. Onneksi on kuivuri.
  • Mulla on uusia ruoanlaittopsykooseja, uusimpana sourdough bread eli suomeksi varmaankin vaalea hapanleipä (mun YouTube-historiassa on hävyttömän paljon leipäaiheisia videoita – Bon Appetit-kanavan Test kitchen-videot on mieletöntä ruokapornoa) ja tuore, itse tehty pasta & nuudelit (toivoin synttärilahjaksi pastakonetta, mutta oikeastaan vasta nyt olen päässyt siihen kunnolla kiinni). Jos kasvatan lähiaikoina selkärangan ja saan riittävästi onnistumisia näiden saralta, saatan tehdä niistä jonkin sortin postaukset. Nyt vielä toistaiseksi meillä on ollut niin kylmä, että mun leipäjuuri ei oikein pääse kunnolla vauhtiin.
  • Vaikka ruoka on edelleen lähellä sydäntä ja verisuonia, oon silti onnistunut laihtumaan yli 10kg! Vaikka oonkin alkanut laihduttamaan niin monta kertaa, että mun “before”-kuvista saa hyvän slideshown jossa paisun ja lihoan entisestään, sain nyt vihdoin itseäni niskasta kiinni ja tehtyä ihan oikeita muutoksia myrkyllisiin ajatusmalleihini, ja sehän käytännössä tässä on avain onnistumiseen. Skinny legend Trixie Mattelin viisaiden sanojen mukaan yritän parhaani mukaan kuunnella kehoa – nukun jos väsyttää, syön jos on nälkä, juon jos on jano ja fiilailen milloin olo on täysi, ettei jokainen ateria ole kilpaurheiluhenkinen mukbang.
  • Ja nyt viimeisimpänä ehkä ne isoimmat uutiset – sain uuden työpaikan! 🎉 Nimiä ei tosin vielä ole paperissa, mutta sain keskiviikkona kuulla, että mut on valittu johdon assistentin virkaan väestörekisterikeskukseen, enkä vois olla siitä iloisempi! Jo pelkästään puolittuva työmatka on valtava bonus, mutta myös itse työ kuulosti tosi hienolta ja mielenkiintoiselta ja haastattelussa tapaamani työkaverit vaikuttivat tosi mukavilta ja hauskoilta, eli sovin varmasti hienosti mukaan. Jee! 🎉

Siinä taisi olla pääpointit viimeiseltä puolelta vuodelta, toivottavasti saan jotain uutta hienoa postausta kehiteltyä tänne piakkoin.

Kohta jää sumuiset maalaismaisemat historiaan, kun viimeisetkin sillat roihuaa irtisanoutumiseni yhteydessä.

Okei, kyllä mä joudun edelleen hoitamaan koiria Rajamäessä, eli sumuiset maalaismaisemat kyllä jatkuu hautaan saakka.

Herättikö postaus ajatuksia? Kommentoi jotain! :)