Torstaisalde

Tänään olin etäpäivällä, eli heti aamun “no niin, päälle eilinen t-paita ja paskaiset verkkarit”-rutiinin jälkeen totesin, että tänään en mitään ihmeellistä jaksa tehdä. Nukuin suoraan sanottuna päin persettä ja näin ihme stressipainajaisia, joten tämän päivän salden piti olla helppo ja nopea eikä vaatia edes minkään paistamista. Vuorossa on siis mozzarellasalaatti.

Salaattipuuhiin siis – ensin leikkasin tomaatit kauniiksi ja fotogeenisiksi viipaleiksi, mutta sitten mietin, että kuka helvetti sellaisia edes syö? Ehkä jotain välimerelliseltä torilta tuoreena ostettuja, auringon kypsyttämiä tomaatteja joo haluaisinkin suun täydeltä, mutta nämä myöhäissyksyn läpikuultavat kasvihuonetomaatit ei oikeasti maistu juuri miltään. Niinpä sitten chop chop ja viipaleet lohkoiksi. Kaveriksi revittyä mozzarellaa, ja koko roskan kruunasi tuppo basilikaa ja vähän balsamiviinietikkaa.

Tadaa – salattipohjaa, tomaattia, mozzarellaa ja mausteita. Aikaa meni ehkä 5 minuuttia ja kyllä sillä nälkä ainakin hetkeksi lähti. Toi jääkaapissa hyvin säilyvä salaattipohja on oikeasti ihan kingi, jos on salaattiasioissa vähänkään yhtä laiska kuin minä.

Herättikö postaus ajatuksia? Kommentoi jotain! :)