Kalasalaatti

Perjantaisalde

Okei, täytyy tunnustaa, että oikeasti en tähnyt tätä perjantaina. Olin poissa himasta 07-02 välisen ajan, eli siinä ei paljon saldeiltu. Mutta kuitenkin, tällä kertaa teki mieli jotain kalaisaa. Ensin ajattelin tonnikalaa, mutta kalasäilykehyllyltä bongasin Järki Särki-purnukat, joita ei ole vielä tullut testattua. Syntyi siis särkisalaatti.

Tämä oli myös siitä kiva, ettei vaatinut kypsennystä – keitetyt kananmunat oli eiliseltä, mutta ne voi halutessaan jättää pois. Aluksi vähän jännitti, millainen kurkkua raateleva ruotojamboree oli tiedossa, mutta oikeasti toimi tosi hyvin, eikä ruodoista ollut tietoakaan!

Tadaa- lautaselle salaattipohjaa, pilkottua punasipulia (pilkon kerralla enemmän ja säilytän jääkaapissa, pääsee vähemmillä kyynelillä), kurkkuviipaleita sekä viipaloitua avokadoa. Päälle “Savustettu & valkosipuli” Järki Särkeä sekä anjovisfileitä, jotka voi myös halutessaan jättää väliin. Nopeaa ja maistuvaa 🙂

Herättikö postaus ajatuksia? Kommentoi jotain! :)